Dobry serwis (nie ASO) skody w Bydgoszczy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CASKP
    Rider
    • 2005
    • 263

Nie jest to jakoś zbyt skomplikowana sprawa. U mnie robił to mój kolega, co prawda bardzo dobry mechanik, ale sam przyznał, że robił to po raz pierwszy. Ja wsiadłem do auta na podnośniku, ruszałem wybierakiem w pozycje blokujące się. On następnie regulował wodziki (nie pytaj dokładnie jak). Za pierwszym razem wyregulował tak, że jedynka wchodziła jak w masło, ale nie wiem czy przypadkiem nie straciłem piątki, bo wybierak był mocno pochylony w prawo i nie widziałem różnicy między trójka a piątką. Zajęło mu to łącznie jakieś 10-15 minut. Jak dobrze wchodziła jedynka, tak dwójka się zaczęła haczyć. Regulacja tutaj jest kompromisem. Małe prawdopodobieństwo, że zrobisz tak, że wszystko zacznie chodzić jak w nowym aucie, mimo wszystko naprawdę polecam.

Z resztą widzę, że z Gdańska jesteś. Ja na naprawy jeżdżę do Malborka. Jak chcesz namiary na dobry, tani zakład, daj znać na priv. Przykładowo za wymianę rozrządu w AKL płacisz jakieś 200 PLN, wymiana łożyska około 50 PLN. Nikt Cię nie wygoni z warsztatu i widzisz co się z Twoim autem dzieje. Nie to co w ASO, masz Pan kawkę, tylko nie wchodź na warsztat...
    [center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
    ****** > www.audiocar.pl < ******
    Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;]
    [/center:f683551993]
  • Antek_amb
    Ambiente
    • 2005
    • 127

Witam

Nie wiem czy tu mogę zadać to pytanie...

Szukam w Bydgoszczy jakiegoś serwisu (ale nie autoryzowanego bo ceny są kosmiczne) gdzie zrobię przegląd po 105.000 km i wymienię pasek rozrządu.

Dobrze by było aby to był sprawdzony serwis gdzie zrobią wszystkie czynności, a nie obudzę się z zatartą jakąś pompą lub czymś innym bo fachura chciał dorobić na lewo i nie wszystko zrobił jak należy.
    :?:

Komentarz

• Master
      Classic
      S_OCP Member
      • 2007
      • 18

Cześć!
      W Bydgoszczy naprawiam samochód u Państwa Królikowskich, ul. Brodnicka 8, To jest firma Ktadex. Zresztą mają stronkę. www.ktadex.pl. Mają na miejscu sklepik z częściami jak oryginałami, tak i zamiennikami. Komputer itd.
      Pozdrawiam

Komentarz

• framir
        Drive
        • 2008
        • 77

Zamieszczone przez Master
        W Bydgoszczy naprawiam samochód u Państwa Królikowskich, ul. Brodnicka 8, To jest firma Ktadex
        też polecam naprawdę są solidni. Jak już jeżdżę tam od dłuższego czasu i nawet dorobiłem się zniżki :szeroki_usmiech

Komentarz

• locaj85
          Rider
          • 2009
          • 482

ja polecam ROberta z Osielska- pelen profesjonalizm i przeszlo 10 lat w skodzie

jakby kto chcial numer tel to na mail [email protected]

Komentarz

Pracuję...